Voor suggesties, op- of aanmerkingen, reacties, vragen: klik op de envelop rechts.

  • Ben je kunstenaar en wil je meedoen met de Vijfhoekkunstroute, vul dan onderstaand formulier in. Wij hebben een beperkt aantal gastruimtes en etalages, dus als je zelf een adres hebt of vindt in de Vijfhoek, heel graag; alle winkeliers worden door ons benaderd. Als je vijf foto’s opstuurt met een cv erbij, dan kunnen wij beoordelen of je mee kunt doen; stuur ze naar inschrijven@vijfhoekkunstroute.nl (de foto’s moeten minimaal 500 pixels hoog zijn). Inschrijven kan vanaf nu tot 12 maart. De deelnamekosten voor kunstenaars zijn € 50,- (incl. catalogus).
  • Heb je een gastruimte beschikbaar, garage, tuin, werkplaats, winkel, café, restaurant, etalage of raam? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 
  • Woon je in de Vijfhoek en wil je meedoen als gastruimte en weet je ook een kunstenaar die bij jou wil exposeren? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 
  • Wil je vriend van de Vijfhoekkunstroute worden (je krijgt dan de affiche en de catalogus thuis gestuurd), vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 
  • Als je wilt optreden of muziek wilt maken, of je hebt leuke ideeën over de Vijfhoekkunstroute, dan horen wij dat graag.