Skip to content
  • Ben je kunstenaar en wil je meedoen met de Vijfhoekkunstroute, vul dan onderstaand formulier in. Wij hebben een beperkt aantal gastruimtes en etalages, dus het is belangrijk dat je zelf een adres hebt of vindt in de Vijfhoek; alle winkeliers worden door ons benaderd. Als je vijf foto’s opstuurt met een cv erbij, dan kunnen wij beoordelen of je mee kunt doen; stuur ze naar inschrijven@vijfhoekkunstroute.nl (de foto’s moeten minimaal 1000 pixels hoog of breed zijn). De deelnamekosten voor kunstenaars zijn € 50,- (incl. catalogus). Die kun je overmaken naar: Stichting Vijfhoekkunstroute, NL21 TRIO 0320 553 523 o.v.v. ‘deelname 2024’ en je naam.
  • Heb je een gastruimte beschikbaar, garage, tuin, werkplaats, winkel, café, restaurant, etalage of raam? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 
  • Woon je in de Vijfhoek en wil je meedoen als gastruimte en weet je ook een kunstenaar die bij jou wil exposeren? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 
  • Als je wilt optreden of muziek wilt maken, of je hebt leuke ideeën over de Vijfhoekkunstroute, dan horen wij dat graag.

Meld je hier aan:

Noch de Vijfhoekkunstroute, noch de expositielocaties zijn aansprakelijk voor schade aan of diefstal van tijdens de Vijfhoekkunstroute
tentoongestelde kunstwerken. De Vijfhoekkunstroute is ook niet aansprakelijk voor locatieschade als gevolg van een tentoonstelling door kunstenaars ter plaatse.