Skip to content

Wil je meedoen met de Vijfhoekkunstroute op 24, 25 en 26 mei 2024?
Lees hier de spelregels.

Wij hebben een beperkt aantal gastruimtes en etalages, dus het is belangrijk dat je zelf een adres hebt of vindt in de Vijfhoek. (Zie ook: https://vijfhoekkunstroute.nl/winkels-2024/)
Als je vijf foto’s opstuurt met een cv erbij, dan kunnen wij beoordelen of je mee kunt doen. De deelnamekosten voor kunstenaars zijn € 50,- (incl. catalogus). Als je je aanmeldt krijg je een factuur toegestuurd met daarop de gegevens waar je het geld naar kunt overmaken.

Heb je een gastruimte beschikbaar, garage, tuin, werkplaats, winkel, café, restaurant, etalage of raam? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 

Woon je in de Vijfhoek en wil je meedoen als gastruimte en weet je ook een kunstenaar die bij jou wil exposeren? Vul dan het onderstaand formulier in en wij nemen contact op. 

Als je wilt optreden of muziek wilt maken, of je hebt leuke ideeën over de Vijfhoekkunstroute, dan horen wij dat graag.

Meld je hier aan:


Noch de Vijfhoekkunstroute, noch de expositielocaties zijn aansprakelijk voor schade aan of diefstal van tijdens de Vijfhoekkunstroute
tentoongestelde kunstwerken. De Vijfhoekkunstroute is ook niet aansprakelijk voor locatieschade als gevolg van een tentoonstelling door kunstenaars ter plaatse.