Skip to content

OPENING

Op vrijdagavond 15 mei

JENTE WITTE – OPTREDEN

Op zondagmiddag om 15.00 treedt Jente Witte op in de Wolstraat 4 bij de expositie van Joeri Boelhouwer. Zij begeleidt zichzelf op de bariton-ukelele en zingt liedjes uit videogames, fantasy en folklore.

MUZIEK IN HET PROVENIERSHOF

Dit jaar zal er in het Proveniershof naast de kunstexposities ook een uitgebreid aanbod van muziek zijn. Steeds op het hele uur spelen er afwisselend fluitensembles, singer-songwriters, fagottisten, cellisten, zangers en zangeressen, violisten en zelfs een Wereldmuziekkoor.  Deze muzikanten zijn allemaal leerlingen van Hart Muziekschool (www.hartmuziekschool.nl) en brengen graag hun mooiste stukken ten gehore!

Zaterdag 18 mei
13.00 Kim Nanninga (zang en gitaar)
14.00 Kim Nanninga (zang en gitaar)
15.00 Julia Snijder (zang)
15.15 Ayda Vlaar (zang)
16.00 Kelly Li en Zajra Groot (vioolduo)
16.10 Carin Gorter, Mirjam Veen en Astrid Blok (fluitensemble)

Zondag 19 mei
13.00 Wereldmuziek Vocal Group (17 zangeressen, piano en percussie)
14.00 Lotte van der Meulen, Leonoor Wienese en Jeanette Welp (fluitensemble)
15.00 Lotte van der Meulen, Leonoor Wienese en Jeanette Welp (fluitensemble)
16.00 Annalisa Schipper (cello), Rebecca Kaiser en Charlie Bo Meijering (cello en piano)

programma 2020

PAKJE-KUNST-AUTOMAAT

In de Nieuwe Kerk staat een Pakje-Kunst-automaat.
(van hun website:) Pakje Kunst® is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio. 
De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts € 4. Deelnemende kunstenaars ontvangen hiervan € 3. In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen. 
​Je trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als iets extra’s bij een bos bloemen of fles wijn, als iets bijzonders, als verzamelobject, noem maar op.